Izrada sajta / usluge

Vaš profesionalni web servis Izrada sajta Vam nudi:

Kreiramo profesionalne web sajtove, koji i pored toga što su vizuelno posebni oni su i veoma praktični za upotrebu a i atraktivni za korisnike. U modernom svetu, je sve ubrzano nema vremena za korekciju te je stoga prvi utisak ujedno poslednji utisak, što je posebno izraženo na internetu. Shodno tome odlučite i impresionirajte svoje klijente, ostavite dobar prvi utisak.

Web & Print design

Interaktivan web dizajn studio Izrada Sajta kreira inovativna internet rešenja za klijente koji žele da budu ispred drugih i utiču na poboljšanje svojih rezultata poslovanja i povećanje zarade.

izrada web prodavnica

Izrada web prodavnice je značajno zahtevniji proces od izrade sajta prezentacionog tipa. Zahtevniji proces ne samo tehnički: CMS sa korisničkim nalozima, katalogom proizvoda, sistemom plaćanja... I razne druge neophdne programirane elemente.

SEO Optimizacija

Vaš web sajt mora da privuče veći broj posetilaca sa Internet pretraživača. Za takav rezultat potrebno je da sajt bude optimizovan za taj određeni pojam ili takozvanu ključnu reč što pomaže profitabilnosti sajta.

Programiranje

Nove tehnologije i responsive design. Izrada web dizajna, web programiranja, grafičkog i idejnog rešenja, hostovanje i setovanje servera prilagođeno vašim potrebama, mogućnostima i planovima razvoja.

CMS sistem

Izrada sajta koristi Softver-CMS sistem poslednje generacije koji omogućava prosečnom korisniku lako i brzo manipulisanje sadržajima na njegovom sajtu, zamenu slika I teksta I dodavanje novog sadržaja po želji.

24/7 tehnička podrška

Po pitanju svih informacija u vezi sa Izradom sajtova, za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, možete nam se obratiti mail-om, telefonom ili preko socijalnih mreža. Možete dogovoriti sastanak.

Zašto smo mi vaš pravi izbor

Izrada Sajta je studio koji se jako uspešno bavi internet tehnologijama u okviru Visual Media doo agencije i sačinjava ga tim profesionalaca diplomiranih programera i dizajnera koji poseduju svo neophodno profesionalno znanje i iskustvo koje je potrebno kako bi se izradio sajt profesionalnog kvaliteta.

Agencija Visual Media koja posluje i pod imenom Izrada Sajta bavi se svojim poslovnim aktivnostima već dugi niz godina. Registar naše agencije se nalazi u agenciji za privredne registre (APR), uredno izmirujemo apsolutno sve obaveze kako prema svim činiocima u poslu tako i prema organima države Srbije i uspešno poslujemo na internet tržištu. Informacija da smo registrovana firma znači da sva pravna lica komitenti mogu platiti sa računa na račun, prijaviti iznos troškova izrade sajta kao rashod i time umanjiti poresku osnovicu.

Izrada Sajta je web studio & kreativna digitalna agencija koja u svom poslovanju ima akcenat na dizajnu, internet razvoju i poboljšanju poslovanja naših klijenata radi ostavarivanja bolje poslovne klime i povećanja profita privrednih subjekata. Rad na internet/web produkciji je u potpunosti personalizovan i profesionalan. Gajimo takav pristup izradi svakog projekta za poznate klijente. Negujemo planiranje razradu i realizaciju u radu kako bi osigurali što kvalitetnije proizvode kojima se apsolutno ponosimo

WEB I GRAFIČKI DIZAJN

WEB DEVELOPMENT

SEO OPTIMIZACIJA

GOOGLE ADWORDS

JEDINSTVEN inovativan WEB DIZAJN koji apsolutno odgovara delatnosti, potrebama i ciljevima Vašeg biznisa. Internet prezentacija ili prodavnica sa kapacitetom, inventivnog izgleda, je prvo što posetilac vidi. Dobar grafički dizajn je temelj poverenja kod Vaših posetilaca odnosno klijenata. Sve što je neophodno u takvom procesu mi imamo u svom internet arsenalu kao agencija.

Ulaganje u Vaše internet prisustvo je neminovnost modernog poslovanja. Poželjno je takođe jer Vam daje prednost i postavlja Vas na stepenik više u odnosu na konkurenciju. Vašoj potrazi je kraj jer se nalazite na pravom mestu. Svakako smo Vaš partner od poverenja u izgradnji Vašeg internet imidža. Dajte nam svoje poverenje i rezultati neće izostati.

Ako Vam je potreban profesionalan sajt onda je izradasajta tu za Vas